TERMOMETR Kuchenny do pieczenia mięs SONDA BRUNHOFF
TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS, CIASTA
firmy BRUNHOFF
Doskonały analogowy termometr, nie
tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie
gastronomi,
zarówno do użytku domowego, jak i w
restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego
mięsa (lub innego dania) zapewniając jego
doskonałą jakość.
Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia
bezpieczeństwo użytkowania.
Zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza
- Wykonany ze stali nierdzewnej.
Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej
temperatury pieczenia dla określonego typu
mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób
itp.).
- Wymiary:
- średnica tarczy: 5,4 cm
- długość sondy: 13 cm
Termometr jest nowy, oryginalnie zapakowany
BRUNHOFF
Producent: BRUNHOFF Wiśniowa Góra Łódzkie Cena: 8.99 PLN,