Sos Tamari 25% mniej soli dzięki wyższej
zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu
smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego
gotowania.
Sprawia, iż pozostałe składniki dania
stają się delikatniejsze w smaku.
Tradycyjne Tamari stosowany jest do
uwydatniania smaku duszonych mięs, zup,
makaronów, smażonych warzyw, dressingów,
marynat.
Doskonały w połączeniu z octem lub winem
ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i
pieprzem.
Skład: soja, sól morska, koji - surowce
pochodzące z ekologicznych upraw.
Wartość odżywcza: na 100 ml 291 kJ / 70
kcal
białko: 12,1 g
węglowodany: 5,39 g
tłuszcze: 0,01 g
Producent: LIMA (Belgia)
Polkowice Dolnośląskie Cena: 26.35 PLN,
Kliknij na link w celu przeniesienia do strony firmowej oferty www.macacai.isu.pl